Допомога ЗСУ | Рада Адвокатів Тернопільської Області

Головна цитата

Допомога ЗСУ

Публікації

Допомога ЗСУ

7:48 Вт 18.06.24 Автор : Рада адвокатів Тернопільської області 487 Переглядів Версія для друку

Допомога ЗСУ

Допомога ЗСУ

 

       11 червня 2024 року на останньому засіданні Ради адвокатів Тернопільської області з участю ініціативної групи адвокатів, голови Ревізійної комісії, виконуючого обов'язки голови КДКА Тернопільської області дійшли до спільного рішення про можливість виділення допомоги ЗСУ відповідно до положень Податкового кодексу України - шляхом офіційного передання відповідним військовим частинам, де проходять військову службу наші адвокати, необхідного військового устаткування.

 

       Для початку прийняли рішення про виділення з коштів Ради адвокатів Тернопільської області 500000 (п'ятсот тисяч) гривень для допомоги ЗСУ, цільове спрямування яких згодом буде вирішуватись окремими рішеннями Ради адвокатів в залежності від поступлених запитів з військових частин.

 

         Головою робочої групи, яка буде узагальнувати та аналізувати потреби конкретних військових частин, обрали голову ревізійної комісії Віталія БОЙЧУКА.

 

          Враховуючи вимоги чинного законодавства та роз'яснення податкової служби, погодились, що Рада адвокатів Тернопільської області не має правових підстав надавати пряму фінансову благодійну допомогу конкретним нашим адвокатам, які проходять службу в лавах ЗСУ.

 

       Про подальше виконання цього рішення Ради адвокатів Тернопільської області та про хід виділення іншої допомоги ЗСУ будемо інформувати наших адвокатів.

 

     Всім дякуємо за співпрацю та розуміння.

 

 

Рада адвокатів Тернопільської області

Інші публікації автора

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл