Інформація щодо проведення зборів та конференції адвокатів Тернопільської області | Рада Адвокатів Тернопільської Області

Головна цитата

Інформація щодо проведення зборів та конференції адвокатів Тернопільської області

Публікації

Інформація щодо проведення зборів та конференції адвокатів Тернопільської області

17:49 Сб 02.03.19 Автор : Рада адвокатів Тернопільської області 777 Переглядів Версія для друку

Відповідно до положень статтей 47 та 48 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», рада адвокатів Тернопільської області вирішила скликати 30 березня 2019 рокузвітно-виборну конференцію адвокатів Тернопільської області з визначенням початку роботи конференції в 11.00 год. (початок реєстрації делегатів конференції адвокатів Тернопільської області о 10.00 год., закінчення реєстрації делегатів о 10 год. 50 хв.). Конференція відбудеться  в концертному залі Українського дому «ПЕРЕМОГА» за адресою: бульвар Шевченка, 27, м. Тернопіль, 46000.

Порядок денний звітно-виборної конференції адвокатів Тернопільської області:

1. Про затвердження змін до штатного розпису і кошторису на 2018 рік та затвердження штатного розпису і кошторису на 2019 рік Ради адвокатів Тернопільської області, в тому числі, про ремонт приміщення ради адвокатів Тернопільської області.
2. Про затвердження змін до штатного розпису і кошторису на 2018 рік та затвердження штатного розпису і кошторису на 2019 рік Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Тернопільської області.
3. Про розгляд та затвердження звіту Ради адвокатів Тернопільської області.
4. Про розгляд та затвердження звіту Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Тернопільської області.
5. Про розгляд та затвердження висновку Ревізійної комісії адвокатів Тернопільської області.
6. Про розгляд та затвердження висновку представника адвокатів Тернопільської області у складі Ради адвокатів України.
7. Про розгляд та затвердження висновку представника адвокатів Тернопільської області у складі Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури.
8. Про ситуацію, що склалась в адвокатурі Тернопільської області.
9. Про оцінку рішень зібрання адвокатів Тернопільської області 30 вересня 2017 року під назвою «Конференція адвокатів Тернопільської області».
10. Про відкликання (припинення повноважень) голови ради адвокатів Тернопільської області.
11. Відкликання (припинення повноважень) членів ради адвокатів Тернопільської області.
12. Відкликання (припинення повноважень) голови кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Тернопільської області.
13. Відкликання (припинення повноважень) членів кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Тернопільської області.
14. Відкликання (припинення повноважень) представника адвокатів Тернопільської області зі складу Ради адвокатів України.
15. Відкликання (припинення повноважень) представника адвокатів Тернопільської області зі складу Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури.
16. Відкликання (припинення повноважень) голови ревізійної комісії адвокатів Тернопільської області.
17. Відкликання (припинення повноважень) членів ревізійної комісії адвокатів Тернопільської області.
18. Про визначення пріоритетів, завдань та основних напрямків діяльності органів адвокатського самоврядування Тернопільської області, форм та методів сприяння адвокатам у їх діяльності та захисту адвокатів.
19. Обрання голови ради адвокатів Тернопільської області (таємне голосування).
20. Обрання членів ради адвокатів Тернопільської області.
21. Обрання голови кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Тернопільської області (таємне голосування).
22. Обрання членів кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Тернопільської області.
23. Обрання представника адвокатів Тернопільської області до складу Ради адвокатів України (таємне голосування).
24. Обрання представника адвокатів Тернопільської області до складу Вищої кваліфікаційно- дисциплінарної комісії адвокатури (таємне голосування).
25. Обрання голови ревізійної комісії адвокатів Тернопільської області.
26. Обрання членів ревізійної комісії адвокатів Тернопільської області.
27. Різне.

16 березня 2019 року відбудуться збори адвокатів Тернопільської області по виборах делегатів на звітно-виборну конференцію адвокатів Тернопільської області адреса робочого місця яких зареєстрована в Тернопільській області (в м. Тернополі, у відповідних районах Тернопільської області та в містах обласного підпорядкування), та відомості про яких внесені до Єдиного реєстру адвокатів України станом на 13 грудня 2018 року. Час та адреси проведення зборів адвокатів Тернопільської області вказані у Рішенні № 17/3 про скликання звітно-виборної конференції адвокатів Тернопільської областівід  19 лютого 2019 року.


Лист Голови Ради адвокатів Тернопільської області

Рішення № 17/3 про скликання звітно-виборної конференції адвокатів Тернопільської області

Рішення №27 Про затвердження Порядку висування та обрання делегатів конференції адвокатів Тернопільської області, Регламенту конференції адвокатів Тернопільської області та встановлення квоти представництва (у новій редакції на підставі рішення Ради адвокатів України № 208 від 13 грудня 2018 року та № 4 від 14 лютого 2019 року)

Рішення № 4 Про внесення змін до рішення Ради адвокатів України «Про затвердження Порядку висування та обрання делегатів конференції адвокатів Тернопільської області, Регламенту конференції адвокатів Тернопільської області та встановлення квоти представництва» № 27 від 30 березня 2018 року (у новій редакції на підставі рішення Ради адвокатів України № 208 від 13 грудня 2018 року)

Порядок висування та обрання делегатів конференції адвокатів Тернопільської області

Регламент конференції адвокатів Тернопільської області

Список адвокатів Тернопільської області внесених в ЄРАУ станом на 13 грудня 2018 року

Інші публікації автора

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл